Servicii UNCLE SAM SERVICE

UNCLE SAM SERVICE ofera servicii complete, inovatoare pentru toata gama de clienti. Fie ca aveti nevoie de un produs solar personalizat, un sistem complet de mari dimensiuni, doriti proiectarea si instalarea unui nou sistem solar sau doar o interventie rapida pentru remedierea unui defect, noi suntem aici pentru a livra solutia care sa raspunda nevoilor si bugetului dumneavoastra.

Consultare si analiza

Tehnologia regenerabila este relativ simpla ca si functie, dar instalarea poate fi complexa. Proiectarea eficienta si configurarea corespunzatoare a mecanismelor sunt intotdeauna critice pentru a asigura performante optime care sa raspunda cerintelor clientului.

UNCLE SAM SERVICE oferta consultare pentru pre-ingineria sistemelor majore pentru a ajuta la eliminarea impedimentelor de performanta, functionalitate, sau de instalare inainte de a incepe costisitoarele lucrari de constructie.

Chiar daca doriti un modul solar personalizat sau un sistem de iluminat portabil, echipa noastra de ingineri si profesionisti va lucra direct cu dumneavoastra de la primul contact, pana la livrarea finala pentru a dezvolta produsele solare de care aveti nevoie, in concordanta cu termentul de livrare si bugetul dumneavoastra.

Prin integrarea verticala si scalabilitatea incredibila suntem in masura sa indeplinim cerintele de orice dimensiune si dezvoltare de proiect, de la cateva produse la sute de piese.

Servicii Financiare

Pentru a creste capacitatea distribuitorilor nostrii si a instalatorilor si pentru a oferi tehnologia solara de ultima generatie pe o piata in continua crestere, chiar si in vremuri tulburi, serviciul financiar UNCLE SAM SERVICE prevede accesul la finantare cu plata la termen sau in rate prin Banca Transilvania si Credit Europe Bank, pentru produsele necesare pentru fiecare instalatie comerciala sau rezidentiala.

Livrare in toata tara

UNCLE SAM SERVICE colaboreaza cu principalele companii de curierat domestic, asigurand astfel transportul la timp peste tot in tara, cu performante optime de livrare.

Servicii de instruire solara

Energia solara este industria cea mai rapida crestere din lume, iar serviciile noastre de instruire va vor pune pe Dvs., personalul sau compania dvs. in fruntea industriei solare de mâine. Veti descoperi puterea tehnologiei solare de de ultima generatie.

Servicii de instalare si mentenanta

Echipa noastra de profesionisti cu experienta va lucra mana in mana cu dumneavoastra pe parcursul intregului proces de audit: de la auditul initial de energie si eficienta planului de actiune pana la finalizarea lucrarilor si punearea in functiune a echipamentelor.

Cand vine vorba de repararea sau mentenanta echipamentelor ce folosesc energii regenerabile, clientii au increderea in echipa de instalatori UNCLE SAM SERVICE. Ani de experienta combinati cu o cunoastere unica a tehnologiei alternative si a echipamanetelor asigura constant o calitate ridicata a serviciilor si a manoperei.

Sistemele regenerabile comercializate de UNCLE SAM SERVICE au fost proiectate pentru a necesita o intretinere minima, dar ca orice dispozitiv mecanic, ele vor necesita intretinere de rutina si periodice, plus repararea sau inlocuirea componentelor deteriorate de soare, vânt, sau inghet. UNCLE SAM SERVICE ofera intretinere preventiva, inspectii anuale si ajustari; depanarea defectiunilor in cadrul sistemului de componente mecanice si electrice; inlocuirea sau repararea acoperisurilor si invelitorilor; matrice fotovoltaica sau colector solar, unitate de control, senzor, supapa, aerisire, si inlocuirea pompei de circulatie ; inlocuire rezervor; penetrarea acoperisului montare si etansare a instalatiei; servicii generale de reparatii pentru majoritatea sistemelor solare de apa calda, sisteme solare si pompa de caldura pentru incalzire piscina.


Categorii

Cele mai cumparate

Informatii

Producatori

Nici un producator

Oferte speciale