Despre noi

Firma noastra va poate oferi servicii de proiectare, comercializare, instalare, reparatii si intretinere pentru lucrari de instalatii electrice interioare, instalatii sanitare, termice, aer conditionat, automatizari, panouri solare.

Misiunea noastra este de a realiza serviciile menţionate astfel incat calitatea acestora sa satisfaca necesitaţile si asteptarile clienţilor, precum si cerinţele legale si de reglementare in domeniile in care isi desfasoara activitatea.


Politica firmei este de a invata populatia sa produca si sa foloseasca energia neconventionala, adica energia care ne inconjoara, care este pretutindeni si pe care trebuie sa o folosim. Deoarece aceasta energie nu este usor de utilizat, societatea vine in sprijinul beneficiarilor cu solutii si pachete complete, care vor oferi confortul necesar pentru traiul ieftin de zi cu zi.

Politica declarata este susţinuta prin:

Etica in afaceri, loialitate;

Orientarea organizaţiei catre client.

Segmentul de piata caruia i se adreseaza SC UNCLESAM SERVICE SRL este reprezentat in primul rand de persoane fizice si juridice, care au in executie lucrari de constructii pe raza municipiului Rm. Valcea, localitatile si judetele limitrofe, fie ca proprietari, fie ca antreprenori.


Categorii

Cele mai cumparate

Informatii

Producatori

Nici un producator

Oferte speciale