Servicii

panouri fotovoltaice panouri solare centrale termice panouri fotovoltaice pret panouri solare fotovoltaice

 

Servicii UNCLE SAM SERVICE

 

UNCLE SAM SERVICE ofera servicii complete, inovatoare pentru toată gama de clienti. Fie ca

aveti nevoie de un produs solar personalizat, un sistem complet de mari dimensiuni, doriti

proiectarea si instalarea unui nou sistem solar sau doar o interventie rapida pentru

remedierea unui defect, noi suntem aici pentru a livra soluţia care să răspundă nevoilor si

bugetului dumneavoastră.

Consultare şi analiză

Tehnologia regenerabila este relativ simplă ca si funcţie, dar instalarea poate fi complexa. Proiectarea eficienta şi configurarea corespunzătoare a mecanismelor sunt intotdeauna critice pentru a asigura performanţe optime care să răspundă cerinţelor clientului.

UNCLE SAM SERVICE oferta consultare pentru pre-ingineria sistemelor majore pentru a ajuta

la eliminarea impedimentelor de performanţă, funcţionalitate, sau de instalare înainte de a

incepe costisitoarele lucrari de constructie.

Chiar daca doriti un modul solar personalizat sau un sistem de iluminat portabil, echipa noastră de ingineri şi profesionişti va lucra direct cu dumneavoastra de la primul contact, pana la livrarea finală pentru a dezvolta produsele solare de care aveţi nevoie, in concordanta cu termentul de livrare si bugetul dumneavoastra.

Prin integrarea verticală şi scalabilitatea incredibila suntem în măsură să indeplinim cerinţele de orice dimensiune şi dezvoltare de proiect, de la cateva produse la sute de piese.

Servicii Financiare

Pentru a creşte capacitatea distribuitorilor nostrii şi a instalatorilor si pentru a oferi tehnologia solara de ultima generatie pe o piaţă în continuă creştere, chiar şi în vremuri tulburi, serviciul financiar UNCLE SAM SERVICE prevede accesul la finanţare cu plata la termen sau in rate prin Banca Transilvania si Credit Europe Bank, pentru produsele necesare pentru fiecare instalatie comerciala sau rezidentiala.

 

Livrare în toata tara

UNCLE SAM SERVICE colaboreaza cu principalele companii de curierat domestic, asigurand astfel transportul la timp peste tot in tara, cu performanţe optime de livrare.

Servicii de instruire solara

Energia solară este industria cea mai rapida crestere din lume, iar serviciile noastre de instruire va vor pune pe Dvs., personalul sau compania dvs. în fruntea industriei solare de mâine. Veti descoperi puterea tehnologiei solare de de ultima generatie.

Servicii de instalare si mentenanta

Echipa noastră de profesionişti cu experienţă va lucra mana in mana cu dumneavoastra pe parcursul întregului proces de audit: de la auditul initial de energie şi eficienta planului de actiune pana la finalizarea lucrarilor si punearea in functiune a echipamentelor.

Cand vine vorba de repararea sau mentenanta echipamentelor ce folosesc energii regenerabile, clienţii au încrederea in echipa de instalatori UNCLE SAM SERVICE. Ani de experienţă combinati cu o cunoaştere unică a tehnologiei alternative si a echipamanetelor asigură constant o calitate ridicata a serviciilor şi a manoperei.

Sistemele regenerabile comercializate de UNCLE SAM SERVICE au fost proiectate pentru a necesita o întreţinere minimă, dar ca orice dispozitiv mecanic, ele vor necesita întreţinere de rutină şi periodice, plus repararea sau înlocuirea componentelor deteriorate de soare, vânt, sau inghet. UNCLE SAM SERVICE ofera întreţinere preventivă, inspecţii anuale şi ajustări; depanarea defecţiunilor în cadrul sistemului de componente mecanice şi electrice; inlocuirea sau repararea acoperişurilor şi invelitorilor; matrice fotovoltaica sau colector solar, unitate de control, senzor, supapa, aerisire, şi înlocuirea pompei de circulaţie ; înlocuire rezervor; penetrarea acoperişului montare şi etanşare a instalatiei; servicii generale de reparaţii pentru majoritatea sistemelor solare de apa calda, sisteme solare şi pompă de căldură pentru încălzire piscină.