Pompe de caldura Aer-Apa

 

 

Primim de la soare in fiecare zi de mii de ori mai multa energie decat este necesar pentru intreaga populatie a lumii. Această energie este stocata in cantitati foarte mari in aer, in apa si in pamant.


 

Descriere:


Pompele de caldura extrag caldura din aer prin acelasi principiu prin care  frigiderele extrag caldura din interiorul lor. Pompele pot extrage caldura din aer chiar daca temperatura exterioara este de -15 grade.

Aceasta pompa de caldura aer apa reprezinta o solutie simpla care nu necesita o suprafata mare pentru captarea  caldurii din exterior. Sunt utilizate atat pentru incalzire cat si pentru racire.


 

 

Este pompa de caldura potrivita pentru locuinta dumneavoastra?

 

Pentru a putea raspunde la aceasta intrebare, este necesar sa luati in considerare  urmatoarele aspecte:

 

 

Exista un spatiu corespunzator instalarii unui astfel de echipament?


Aveti nevoie de un loc in afara locuintei unde poate fi instalat echipamentul (pe un perete exterior  sau pe sol ) Ideal, spatiu respectiv ar trebui sa fie permanent insorit si liber pentru ca fluxul de aer al pompei sa nu fie afectat.

 

 

Locuinta dumneavoastra este izolata termic corespunzator?


Pompele de caldura au randament maxim cand temperatura de functionare este mai mica decat in cazul echipamentelelor de incalzire traditionale si astfel este necesar ca locuinta dumneavoastra sa fie izolata corespunzator.

 

 

Ce combustibil foloseste echipamentul de incalzire pe care doriti sa-l inlocuiti?


Investitia necesara achizitionarii si instalarii unei pompe de caldura se va amortiza intr-o perioada de timp mai scurta fata de un echipament clasic de incalzire indiferent de combustibiliul folosit de acesta din urma.

 

 

Ce sistem de incalzire intentionati sa folositi?


Pompele de caldura au un randament ridicat in cazul folosirii unei instalatii de incalzire prin pardoseala sau prin ventiloconvectoare datorita temperaturii mai scazute de functionare a unor astfel de instalatii.

 

 

Intentionati sa instalati pompa de caldura intr-o locatie noua?


Daca alegeti ca momentul instalarii pompei de caldura sa coincida cu alte lucrari de construire veti putea reduce costurile montarii echipamentului.

 

Parti componente: 

Schimbator de caldura cu aripioare (vaporizator):


Folosind folie de aluminiu hidrofila se elimina riscul de oxidare si desprindere. Acest tip de evaporator are un avantaj special: structura din teava de cupru filetata si folie de aluminiu ii mareste considerabil randamentul.


 

 

 

 

Schimbator de caldura (condesator):


Este fabricat folosind tehnologie americana si are o structura tip arc. Astfel, transferul de caldura se produce mai repede si mai eficient, dimensiunile sunt reduse, durata de viata este marita si este redus efortul de mentenanta.


 

 

 

Compresor:


Fiind un compresor Copeland, calitatea  este asigurata. Are o durata de viata mare, protectie la suprasarcina, supraincalzire si suprapresiune. Compresoarele Copeland sunt prevazute cu supapa de suprapresiune astfel presiunea in exces va fi eliminata.


 

 

 

Valva de expansiune electronica:


Benificiand de cea mai noua tehnologie japoneza si combinand-o cu un sistem avansat de control, aceasta valva electronica regleaza debitul la un nivel optim si creste coeficientul de performanta al pompei.


 

 

 

 

Controller:


Are multiple functii pentru controlarea pompei de circulatie, reglarea debitului de apa, comandarea rezistentei electrice auxiliare, protectia anti-inghet. Prin setarea diferitilor parametrii ai controllerului se poate creea un sistem complet automatizat in functie de fiecare proiect in parte.


 

Cheltuielile pentru aprovizionarea, manopera si depozitarea lemnelor a devenit prea mare?

Factura la gaze deja va depaseste posibilitatile?

Uncle Sam va ofera solutia pentru a evita toate aceste inconveniente.

CLICK AICI pentru a afla care sunt avantajele oferite de instalarea unei pompe de caldura.

Unul dintre modelele de mai jos, cu siguranta, va poate satisface nevoile.

Click pe poza pentru mai multe detalii.

 

7KW


12KW

18.4KW

 

21KW


72KW

100KW

Autor:admin_us